Seminari


Novetats en la gestió dels convenis

Aquest seminari va tenir lloc dia 28 d'abril de 2022 a la sala d'actes de l'Arxiu del Regne de Mallorca de 12 a 14 hores i va ser impartit per la Sra. Teresa Moreo Marroig, interventora delegada de la Comunitat Auònoma de les Illes Balears.

Són múltiples les relacions amb l'Administració que s’instrumenten a través de convenis. L'objecte del seminari és analitzar el fonament de la legitimitat d'aquesta figura i l'evolució històrica que s'ha produït a Espanya al segle XXI. Des de l'any 2010, data en què el Tribunal de Comptes va presentar una Moció davant les Corts Generals sobre la necessitat d'establir un marc legal adequat dels convenis, la regulació del conveni s'ha anat desenvolupant progressivament en el nostre ordenament en atenció al paper que aquesta figura de cooperació exerceix en la pràctica, però també al compàs del Dret de la Unió Europea i la jurisprudència.

Aquesta activitat ha estat dirigida a tècnics superiors de la CAIB, preferiblement dedicats a la gestió econòmica o als aspectes jurídics dels convenis.

PDFPonència Teresa Moreo

foto 1.jpegfoto 3.jpeg