Torna

Sobirania Alimentària

Cartell.jpg

Objecte del contracte: Organització de tres concursos de cuina de peix a les fires HORECA 2023.

Valor d’adjudicació: 14.500 € + IVA.

Licitador únic: Todo Eventos de las Islas SL és l’empresa organitzadora, té els drets exclusius per la venda dels espais expositius de la fira.

Durada del contracte i lloc de prestació: El contracte s'iniciarà amb la signatura i el termini d’execució és fins el 31 de maig de 2023. La prestació del treballs seran a l’espai de la fira HORECA (6 a 8 de febrer de 2023) al velòdrom Illes Balears de Palma, els dies 8 a 10 de març al recinte firal FECOEV (Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa) i els dies 22 a 24 de març al recinte firal IDI de Maó. La final dels concursos es farà a Mallorca el 18-19 d’abril.

Plec de prescripcions tècniques: Resum_ConcursHoreca2023.pdfPlec de prescripcions

Enllaç a la Plataforma de contractació: https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=8D1pDBtSehEBPRBxZ4nJ%2Fg%3D%3DGuanyadors de les finals de Mallorca, Menorca i Eivissa-Formentera

           

           

Final de Mallorca (imatge nº1): Ricardo Rossi, guanyador de la final a Mallorca amb el seu plat de brou de bròtila , gel de sàlvia i sípia amb sobrassada (Receta_Ricardo_Rossi.pdfEnllaç a la recepta).

Final de Menorca (imatge nº2): José María Borrás guanyador de la final a Menorca amb el seu plat de boga amb cruixent de kalamata, crema de ceba blanca menorquina, oli de camamil·la i caviar de mel (Receta_Jose_Maria_Borras.pdfEnllaç a la recepta).

Final de Eivissa-Formentera (imatge nº3): Bernat Reinés Torres, guanyador de la final Eivissa & Fomentera amb un Royal Besiguín amb beurre blanc (Receta_Bernat_Reines_Torres.pdfEnllaç a la recepta).Final:
el cuiner José María Borrás, de nou, amb el seu plat de boga amb textures de ceba i perfum de camamil·la Xoriguer es va agenciar amb el primer lloc, aquest pic a la gran final (Receta_Jose_Maria_Borras.pdfEnllaç a la recepta)


Per a veure la resta de receptes dels participants:
MemoHORECA2023ConcursdePeix.pdf1r campionat d'elaboració de peix descartable a Balears