Torna

Sobirania Alimentària

desc_arrossos.jpeg

30 arrossos amb producte local per a la restauració colectiva:

1- RISOTTO D’ARRÒS BRUT - Alina Elena Cioaca.pdf1- RISOTTO D’ARRÒS BRUT - Alina Elena Cioaca.pdf

2- ARRÒS DE PAGÈS DE PORC NEGRE I ESCLATA-SANGS - Andrés Moreno Castellano.pdf2- ARRÒS DE PAGÈS DE PORC NEGRE I ESCLATA-SANGS - Andrés Moreno Castellano.pdf

3- ARRÒS DE PORC NEGRE I LLAGOSTA - Andreu Genestra.pdf3- ARRÒS DE PORC NEGRE I LLAGOSTA - Andreu Genestra.pdf

4- ARRÒS BRUT - Antoni Morell Bauzà.pdf4- ARRÒS BRUT - Antoni Morell Bauzà.pdf

5- ARRÒS SEC DE MUSCLOS I GAMBES - Koldo Royo.pdf5- ARRÒS SEC DE MUSCLOS I GAMBES - Koldo Royo.pdf

6- ARRÒS MELÓS D’ANGUILA SETINADA I VIEIRA AMB ALLIOLI DE SAFRÀ - Bernabé Caravotta.pdf6- ARRÒS MELÓS D’ANGUILA SETINADA I VIEIRA AMB ALLIOLI DE SAFRÀ - Bernabé Caravotta.pdf

7- ARRÒS INTEGRAL VENERE AMB SOBRASSADA - Catalina Pons.pdf7- ARRÒS INTEGRAL VENERE AMB SOBRASSADA - Catalina Pons.pdf

8- ARRÒS DE SA POBLA AMB BOTIFARRÓ I FONOLL - Caterina Pieras Ramis.pdf8- ARRÒS DE SA POBLA AMB BOTIFARRÓ I FONOLL - Caterina Pieras Ramis.pdf

9- ARRÒS SEC DE CUIXETES DE PERDIU - Fernando Arellano.pdf9- ARRÒS SEC DE CUIXETES DE PERDIU - Fernando Arellano.pdf

10- ARRÒS AMB MARISCS - Irene Gutiérrez Huamani.pdf10- ARRÒS AMB MARISCS - Irene Gutiérrez Huamani.pdf

11- ARRÒS DE PEQUI GRATINAT - Kelly Willemen.pdf11- ARRÒS DE PEQUI GRATINAT - Kelly Willemen.pdf

12- ARRÒS MELÓS DE LLAGOSTA - José Cortés García.pdf12- ARRÒS MELÓS DE LLAGOSTA - José Cortés García.pdf

13- ARRÒS MELÓS DE GAMBA DE SÓLLER - Kiko Martorell.pdf13- ARRÒS MELÓS DE GAMBA DE SÓLLER - Kiko Martorell.pdf

14- ARRÒS DE CONILL I VÍDUES - Joan Marc Garcías Amer.pdf14- ARRÒS DE CONILL I VÍDUES - Joan Marc Garcías Amer.pdf

15- ARRÒS DE POP DE COSTA MALLORQUÍ AMB CARXOFES, ESPÀRECS VERDS I PEBRES DEL PIQUILLO ROSTITS - Kike Erazo.pdf15- ARRÒS DE POP DE COSTA MALLORQUÍ AMB CARXOFES, ESPÀRECS VERDS I PEBRES DEL PIQUILLO ROSTITS - Kike Erazo.pdf

16- PASTISSET D’ARRÒS, AMETLLES I TARONJA CONFITADA - José María Calonge Cruz.pdf16- PASTISSET D’ARRÒS, AMETLLES I TARONJA CONFITADA - José María Calonge Cruz.pdf

17- MOUSSE D’ARRÒS AMB LLET - Ariadna Salvador.pdf17- MOUSSE D’ARRÒS AMB LLET - Ariadna Salvador.pdf

18- ARRÒS CREMÓS DE CARABASSA, ESPÀRECS, CARXOFES I FORMATGE DE MALLORCA - Lucía Cortés Tarragó.pdf18- ARRÒS CREMÓS DE CARABASSA, ESPÀRECS, CARXOFES I FORMATGE DE MALLORCA - Lucía Cortés Tarragó.pdf

19- ARRÒS SEC DE SEITONS I ESPINACS - Miquel Gelabert Pastor.pdf19- ARRÒS SEC DE SEITONS I ESPINACS - Miquel Gelabert Pastor.pdf

20- ARRÒS DE VERDURES DE TEMPORADA AMB LLOMS DE BACALLÀ - Marta Salvà Ripoll.pdf20- ARRÒS DE VERDURES DE TEMPORADA AMB LLOMS DE BACALLÀ - Marta Salvà Ripoll.pdf

21- ARRÒS DE CAP ROIG TEMPORITZAT I CARXOFES - Noemí del Barrio Delgado.pdf21- ARRÒS DE CAP ROIG TEMPORITZAT I CARXOFES - Noemí del Barrio Delgado.pdf

22- ARRÒS DE PESCADORS BÉNS D’AVALL - Benet Vicens i Jaume Vicens.pdf22- ARRÒS DE PESCADORS BÉNS D’AVALL - Benet Vicens i Jaume Vicens.pdf

23- LA VEGANETA DE AÇAI - Victòria Frontera.pdf23- LA VEGANETA DE AÇAI - Victòria Frontera.pdf

24- ARRÒS AMB GAMBES I SÍPIA - Yolanda Arenaza Alegría.pdf24- ARRÒS AMB GAMBES I SÍPIA - Yolanda Arenaza Alegría.pdf

25- ARRÒS DE CIGALES AMB CARXOFES - Ricardo Rossi.pdf25- ARRÒS DE CIGALES AMB CARXOFES - Ricardo Rossi.pdf

26- ARRÒS AMB SALMORRETA D’AMETLLA, CRISPETES DE COLIFLOR I ALLIOLI D’ALL ROSTIT- Zahira Font Tejero.pdf26- ARRÒS AMB SALMORRETA D’AMETLLA, CRISPETES DE COLIFLOR I ALLIOLI D’ALL ROSTIT- Zahira Font Tejero.pdf

27- LA PAELLA DELS DIJOUS - Paquita Seguí Rosselló.pdf27- LA PAELLA DELS DIJOUS - Paquita Seguí Rosselló.pdf

28- ARRÒS DE MOLL I VERDURA - Marga Coll.pdf28- ARRÒS DE MOLL I VERDURA - Marga Coll.pdf

29- PAELLA D’ÀNEC, CARXOFES I FLORS DE CARABASSÍ - Noelia Muñoz Conde.pdf29- PAELLA D’ÀNEC, CARXOFES I FLORS DE CARABASSÍ - Noelia Muñoz Conde.pdf

30- ARRÒS SUCÓS DE BACALLÀ AMB BOLETS - Julio Garmendia.pdf30- ARRÒS SUCÓS DE BACALLÀ AMB BOLETS - Julio Garmendia.pdf