Torna

Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics

Si sou una persona física i no teniu obligació de relacionar-vos amb les administracions públiques a través de mitjans electrònics, podeu presentar la vostra sol·licitud d'actuació a l'Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics mitjançant els formularis que trobareu a continuació. El formulari imprès, una vegada emplenat, s'ha de signar i s'ha de presentar a una oficina de registre de la Comunitat Autònoma o a qualsevol dels llocs que preveu l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En aquest enllaç trobareu informació sobre les oficines d'assistència en matèria de registre de l'Administració autonòmica i d'altres administracions on podeu presentar el vostre escrit.

 

FORMULARI PER PRESENTAR UNA RECLAMACIÓ versió en català versió en castellà
FORMULARI PER PRESENTAR UN SUGGERIMENT versió en català versió en castellà
FORMULARI PER PRESENTAR UNA CONSULTA versió en català versió en castellà

 

NOTA: els suggeriments anònims no es poden registrar, però podeu fer-los arribar a l'Oficina en persona o bé per correu postal (c. d'Alfons el Magnànim, 29, 1r, porta 6, 07004 Palma) o correu electrònic (oficina@dgpoling.caib.es). Els suggeriments anònims no reben resposta de l'Oficina.