avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

La Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa col·labora amb el II Concurs de Cuina amb Peix Popular

La Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa col·labora amb el II Concurs de Cuina amb Peix Popular

La directora general, Maria Isabel Salas, va assistir a la final que va tenir lloc al CIFP Juníper Serra de Palma

II Concurs de Cuina amb Peix Popular 18 abril 2024

La directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, va assistir el passat 16 d’abril a la final del II Concurs de Cuina amb Peix Popular que va tenir lloc al CIFP Juníper Serra de Palma. També hi foren presents Víctor Arjona, cap del Departament de Formació Professional i Qualificacions Professionals, i Olivia Caballero de Segovia, cap del Servei de Planificació i Participació. Pel que fa al guanyador, va esser el xef del restaurant La Fortaleza, David Méndez, exalumne del CIFP Juníper Serra, amb la recepta de moll a la mallorquina en tres actes.

Aquest esdeveniment, patrocinat per la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, ha comptat amb la col·laboració de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa. En aquest sentit, s’ha de remarcar que aquest concurs s’ha duit a terme dins el marc de la Fira Horeca Balears 2024, en què hi han participat una sèrie de centres de Mallorca, Eivissa i Menorca que imparteixen cicles formatius relacionats amb el sector de la hostaleria: CIFP Juníper Serra (Palma), IES Alcúdia, IES Calvià, IES Guillem Colom Casasnoves (Sóller), IES Josep Sureda i Blanes (Palma), IES Puig de sa Font (Son Servera), IES Maria Àngels Cardona (Ciutadella), IES Isidor Macabich (Eivissa), IES Balàfia (Sant Llorenç de Balàfia) i IES Sa Serra (Sant Antoni de Portmany).


Data d'actualització: 18 abril 2024


Comparteix