Concursos i altres activitats

En aquest apartat trobareu informació sobre concursos i altres activitats organitzats en el marc de la commemoració de l'Any Joan Fuster a les Illes Balears i sobre actes programats arreu del domini lingüístic amb la participació de persones vinculades a les Illes Balears.

Us convidam a compartir amb nosaltres la informació que tingueu d'altres activitats que es duguin a terme per commemorar l'Any Joan Fuster. Per fer-ho, podeu enviar un missatge a l'adreça anyjoanfuster@dgpoling.caib.es.


Concurs Joan Fuster            desc_Concurs_Joan_Fuster_Cartell.jpg

Per commemorar el centenari del naixement de l’assagista, dietarista, historiador, crític literari, activista cultural i poeta Joan Fuster i Ortells (Sueca, 1922-1992), la Universitat de les Illes Balears i el Govern de les Illes Balears (Direcció General de Política Lingüística de la Secretaria Autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura) han organitzat un concurs adreçat als alumnes que estiguin matriculats en alguna assignatura dels graus, postgraus, màsters o programes de doctorat de la Universitat de les Illes Balears.

El concurs consistirà a presentar una obra literària o una d’audiovisual en llengua catalana, de petit format, inspirada en l’aforisme de Joan Fuster «Les idees, clares; els sentiments, confusos».

S'estableixen dues categories: modalitat literària i modalitat audiovisual.

Més informació.


Concurs Joan Fuster d'Aforismes

La Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa i la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears convoquen el Concurs Joan Fuster d'Aforismes. Aquesta convocatòria s’emmarca dins els actes organitzats a l’entorn de l’Any Fuster per commemorar la data del centenari del seu naixement i s'adreça a tots els centres educatius de secundària de les Illes Balears.

Bases del concurs.

Aforismes guanyadors (fullet)

Aforismes guanyadors (cartell)