30 arrossos amb producte local per a la restauració colectiva:
1- RISOTTO D’ARRÒS BRUT - Alina Elena Cioaca.pdf
2- ARRÒS DE PAGÈS DE PORC NEGRE I ESCLATA-SANGS - Andrés Moreno Castellano.pdf
3- ARRÒS DE PORC NEGRE I LLAGOSTA - Andreu Genestra.pdf
4- ARRÒS BRUT - Antoni Morell Bauzà.pdf
5- ARRÒS SEC DE MUSCLOS I GAMBES - Koldo Royo.pdf
6- ARRÒS MELÓS D’ANGUILA SETINADA I VIEIRA AMB ALLIOLI DE SAFRÀ - Bernabé Caravotta.pdf
7- ARRÒS INTEGRAL VENERE AMB SOBRASSADA - Catalina Pons.pdf
8- ARRÒS DE SA POBLA AMB BOTIFARRÓ I FONOLL - Caterina Pieras Ramis.pdf
9- ARRÒS SEC DE CUIXETES DE PERDIU - Fernando Arellano.pdf
10- ARRÒS AMB MARISCS - Irene Gutiérrez Huamani.pdf
11- ARRÒS DE PEQUI GRATINAT - Kelly Willemen.pdf
12- ARRÒS MELÓS DE LLAGOSTA - José Cortés García.pdf
13- ARRÒS MELÓS DE GAMBA DE SÓLLER - Kiko Martorell.pdf
14- ARRÒS DE CONILL I VÍDUES - Joan Marc Garcías Amer.pdf
15- ARRÒS DE POP DE COSTA MALLORQUÍ AMB CARXOFES, ESPÀRECS VERDS I PEBRES DEL PIQUILLO ROSTITS - Kike Erazo.pdf
16- PASTISSET D’ARRÒS, AMETLLES I TARONJA CONFITADA - José María Calonge Cruz.pdf
17- MOUSSE D’ARRÒS AMB LLET - Ariadna Salvador.pdf
18- ARRÒS CREMÓS DE CARABASSA, ESPÀRECS, CARXOFES I FORMATGE DE MALLORCA - Lucía Cortés Tarragó.pdf
19- ARRÒS SEC DE SEITONS I ESPINACS - Miquel Gelabert Pastor.pdf
20- ARRÒS DE VERDURES DE TEMPORADA AMB LLOMS DE BACALLÀ - Marta Salvà Ripoll.pdf
21- ARRÒS DE CAP ROIG TEMPORITZAT I CARXOFES - Noemí del Barrio Delgado.pdf
22- ARRÒS DE PESCADORS BÉNS D’AVALL - Benet Vicens i Jaume Vicens.pdf
23- LA VEGANETA DE AÇAI - Victòria Frontera.pdf
24- ARRÒS AMB GAMBES I SÍPIA - Yolanda Arenaza Alegría.pdf
25- ARRÒS DE CIGALES AMB CARXOFES - Ricardo Rossi.pdf
27- LA PAELLA DELS DIJOUS - Paquita Seguí Rosselló.pdf
28- ARRÒS DE MOLL I VERDURA - Marga Coll.pdf
29- PAELLA D’ÀNEC, CARXOFES I FLORS DE CARABASSÍ - Noelia Muñoz Conde.pdf