Objecte del contracte: Organització de tres concursos de cuina de peix a les fires HORECA 2023.
Valor d’adjudicació: 14.500 € + IVA.
Licitador únic: Todo Eventos de las Islas SL és l’empresa organitzadora, té els drets exclusius per la venda dels espais expositius de la fira.
Durada del contracte i lloc de prestació: El contracte s'iniciarà amb la signatura i el termini d’execució és fins el 31 de maig de 2023. La prestació del treballs seran a l’espai de la fira HORECA (6 a 8 de febrer de 2023) al velòdrom Illes Balears de Palma, els dies 8 a 10 de març al recinte firal FECOEV (Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa) i els dies 22 a 24 de març al recinte firal IDI de Maó. La final dels concursos es farà a Mallorca el 18-19 d’abril.
Plec de prescripcions tècniques: Plec de prescripcions
Enllaç a la Plataforma de contractació: https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=8D1pDBtSehEBPRBxZ4nJ%2Fg%3D%3D
Guanyadors de les finals de Mallorca, Menorca i Eivissa-Formentera
Final de Mallorca (imatge nº1): Ricardo Rossi, guanyador de la final a Mallorca amb el seu plat de brou de bròtila , gel de sàlvia i sípia amb sobrassada (Enllaç a la recepta).
Final de Menorca (imatge nº2): José María Borrás guanyador de la final a Menorca amb el seu plat de boga amb cruixent de kalamata, crema de ceba blanca menorquina, oli de camamil·la i caviar de mel (Enllaç a la recepta).
Final de Eivissa-Formentera (imatge nº3): Bernat Reinés Torres, guanyador de la final Eivissa & Fomentera amb un Royal Besiguín amb beurre blanc (Enllaç a la recepta).
Final: el cuiner José María Borrás, de nou, amb el seu plat de boga amb textures de ceba i perfum de camamil·la Xoriguer es va agenciar amb el primer lloc, aquest pic a la gran final (Enllaç a la recepta)
Per a veure la resta de receptes dels participants: 1r campionat d'elaboració de peix descartable a Balears