Govern de les Illes Balears
Servei d'Alimentació Sostenible
CA
ES
Cercador
Menú
CA
ES
Productes de ramaderia
Servei d'Alimentació Sostenible
Polítiques de Sobirania Alimentària
Realització d’enquestes i dinamització del producte local per als consumidors de Mallorca. Any 2023
Menjadors escolars
Mallorca al plat 2023
Mallorca al plat 2021
Eivissa al plat 2020
Estudi del paper de la pagesia en la cultura material i immaterial dels mercats i fires singulars
Integrar un portal web per promoció i guia comercial de productes locals balears a un web d’àmbit estatal
HORECA 2023
Estands
Espai
Concurs de peix
HORECA 2022
Barcelona Wine Week 2023
Fenavin 2023
Vídeos de promoció del mercats
ITS 2019-157
ITS 2019-157: Dinamització, conservació i posada en valor de mercats i fires singulars com a estratègia per la sobirania alimentària a les Illes Balears
Projecte de Dinamització del Producte Local en els Mercats de les Illes Balears 2021
Desenvolupament web d'una plataforma institucional per a la informació i promoció del producte local del sector alimentari a les Illes Balears.
Estudi comparatiu de la senalla de la compra de proximitat ecològica i la de la compra convencional a les Illes Balears
Taller de cuina contra el malbaratament
Suport al Mercat de Sa Cooperativa
Salón Gourmets 2021
Cuina
Estand
Fenavin 2022
Barcelona Wine Week 2022
Subministrament de 25.000 jocs imantats de promoció del producte local per a les escoles.
Concursos i jornades
I Concurs de fotografia del Dia de la Dona Rural
II Concurs de fotografia del Dia de la Dona Rural
III Concurs de fotografia del Dia de la Dona Rural
L'alimentació com a motor de canvi sostenible
Compra pública
Acords marc
Compra pública: mesures amb destinació als menjadors col·lectius
1r Acord marc
2n Acord marc
ITS 2019-123
ITS 2019-123: Foment de la compra pública social i sostenible en restauració col·lectiva.
Eivissa al plat 2020
Concurs de dibuixos de promoció agroalimentària per a l'alumnat de primària.
Observatori de preus agroalimentaris
Objectius
Informes any 2022
Informes any 2021
Informes any 2020
Setmana del 23 al 27 de març
Setmana del 31 de març al 7 d'abril
Setmana del 27 d'abril al 3 de maig
Setmanes del 4 al 17 de maig
Dades de llet - Setmanes del 24 de març al 17 d'abril
Pla d'Igualtat
I Concurs de fotografia del Dia de la Dona Rural
II Concurs de fotografia del Dia de la Dona Rural
III Concurs de fotografia del Dia de la Dona Rural
Pla d'Igualtat de gènere al medi rural
Projectes d'inversió i pressupost
Projecte d’inversió immaterial denominat "Actuacions per a l’execució de polítiques de sobirania alimentària"
Projecte d'inversió d'Actuacions per a la promoció i la regulació del mercat
Estudis i publicacions
Estudi comparatiu de la senalla de compra de proximitat ecològica i la convencional
Annex I: Costs invisibles dels aliments i valors agroecològics
Annex II: Cost i conformació de la senalla de compra
Estudis de la cadena alimentària
Mallorca
Menorca
Eivissa i Formentera
Estudi de la pagesia
Diagnosi de la situació de les dones en el sector agrari, pesquer i agroalimentari de les Illes Balears
Unes Illes d'arrossos
Accessibilitat
Mapa
Contacte
Torna
Formulari d'inscripció d'ONG per beneficiar-se de la compra d'aliments locals
Nom entitat social
Tipus d'actuacions de l'entitat social
Menjador social
Repartiment a famílies
Acolliment d'exclosos socials
Adreça electrònica
Telefon
Nom del responsable
Adreça
Nombre de beneficiaris per setmana
Emplenau el captcha:
Enviar
Neteja formulari
Cancel·la
D'acord
Accepta