Govern Illes Balears
Notícies
Administració
Illes
Torna
Sobirania Alimentària
Directori
Menú
Recerca avançada
Català
\
Castellano
Accessibilitat
Mapa
Contacte
Inici
>
Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació
>
Direcció General Polítiques per a la Sobirania Alimentària
>
Sobirania Alimentària
> Estudi de la pagesia
> Estudi de la pagesia
Menú general
Toggle navigation
Sobirania Alimentària
Qui som
Promoció de fires i mercats
HORECA 2023
Estands
Espai
Concurs de peix
Barcelona Wine Week 2023
HORECA 2022
Anunci licitació servei d'edició de vídeos de promoció del mercats
ITS 2019-157
ITS 2019-157: Dinamització, conservació i posada en valor de mercats i fires singulars com a estratègia per la sobirania alimentària a les Illes Balears
Taller de cuina contra el malbaratament
Projecte de Dinamització del Producte Local en els Mercats de les Illes Balears 2021
Desenvolupament web d'una plataforma institucional per a la informació i promoció del producte local del sector alimentari a les Illes Balears.
Suport al Mercat de Sa Cooperativa
Estudi comparatiu de la senalla de la compra de proximitat ecològica i la de la compra convencional a les Illes Balears
FENAVIN 2022
Barcelona Wine Week 2022
Integrar un portal web per promoció i guia comercial de productes locals balears a un web d’àmbit estatal
Estudi del paper de la pagesia en la cultura material i immaterial dels mercats i fires singulars
Jornades
L'alimentació com a motor de canvi sostenible
Compra pública
ITS 2019-123
Compra pública: mesures amb destinació als menjadors col·lectius
ITS 2019-123: Foment de la compra pública social i sostenible en restauració col·lectiva.
Compra pública i promoció de producció local per escoles d'Eivissa
Concurs de dibuixos de promoció agroalimentària per a l'alumnat de primària.
Memoria descriptiva presentació Projecte Eivissa al Plat
1. Unitat Didàctica Eivissa al Plat
2. Guia didàctica Eivissa al Plat
Cartell I Jornades d´Eivissa al Plat
S Olivera Comedores - Hivern 2021
S Olivera Comedores - Tardor 2020
Taller 1
Taller 2
Taller 3
Taller 4
Compra producte local per ONG
Compra de producte local per entitats socials
Observatori de preus agroalimentaris
Objectius
Informes any 2022
Informes any 2021
Informe OP Gen 2021
Informe OP Feb 2021
Informe OP Març 2021
Informe OP Abril 2021
Informe OP Maig 2021
Informe OP Juny 2021
Informe OP Juliol 2021
Informe OP Agost 2021
Informe OP Desembre 2021
Informes any 2020
2020-03-31- Informe. Setmanes del 23 al 27 de març
200408- Informe. Setmanes del 31 de març al 7 d'abril
200506- Informe. Setmana 18 (del 27 d'abril al 3 de maig)
200520- Informe. Setmanes 19 i 20 de maig
200425- INFORME. SETMANA 16. ANÀLISI DE LES DADES DE LLET REGISTRADES FINS AL 17 d’ABRIL
Pla d'igualtat
I Concurs de fotografia del Dia de la Dona Rural
II Concurs de fotografia del Dia de la Dona Rural
III Concurs de fotografia del Dia de la Dona Rural
Pla d'Igualtat de gènere al medi rural
Projectes d'inversió i pressupost
Unes Illes d'arrossos
Projecte d’inversió immaterial denominat "Actuacions per a l’execució de polítiques de sobirania alimentària"
Projecte d'inversió d'Actuacions per a la promoció i la regulació del mercat
Estudis
Estudi comparatiu de la senalla de compra de proximitat ecològica i la convencional
Annex I: Costs invisibles dels aliments i valors agroecològics
Annex II: Cost i conformació de la senalla de compra
Estudis de la cadena alimentària
Mallorca
Menorca
Eivissa i Formentera
Estudi de la pagesia
El paper de la pagesia.pdf