Torna

Dia de les Illes Balears - Medalla d'Or i Premis Ramon Llull

Dia de les Illes Balears

L'1 de març de 1983 entrà en vigor l'Estatut d'Autonomia i en commemoració d'aquesta efemèride es celebra cada any el Dia de les Illes Balears.

Més informació sobre el Dia de les Illes Balears.

                    

 

Medalla d'Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

La Medalla d’Or és el màxim guardó que atorga la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que té per objecte honorar els mèrits assolits, de manera individual i col·lectiva, per les persones físiques i jurídiques que s’hagin distingit per la seva trajectòria personal o professional en defensa, promoció o foment de les institucions i dels interessos generals de la comunitat autònoma de les Illes Balears, i la labor de les quals hagi tingut una projecció especial fora de l’àmbit de les Illes Balears. 

El Decret 2/2014, de 10 de gener, regula la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Més Informació sobre les Medalles d'Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Premis Ramon Llull

El Premi Ramon Llull de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears va ser creat mitjançant el Decret 5/1997, de 23 de gener, publicat en el BOCAIB núm. 15, de 4 de febrer de 1997.

El Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears és una distinció que té per objecte honorar i distingir, de manera individual i col·lectiva, les persones físiques i jurídiques que s’hagin destacat dins el territori de les Illes Balears pels serveis prestats en els àmbits cultural, esportiu, jurídic, empresarial, cívic, humanitari, de recerca, d’ensenyament i lingüístic.

El Decret 3/2014, de 10 de gener, regula els premis Ramon Llull.

Més Informació sobre els Premis Ramon Llull.