18 juny 2020 Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat

La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat destina 75.000 euros a ajudes per a entitats LGTBI NNota Informativa

La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat destina 75.000 euros a ajudes per a entitats LGTBI

La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, a través de la Direcció General de Drets i Diversitat, destina 75.000 euros a ajudes destiandes a projectes relacionats amb la diversitat sexual i de gènere i per erradicar l’LGTBI-fòbia, duts a terme durant l’any 2020.

Poden sol·licitar aquestes ajudes les associacions, federacions d’associacions, fundacions i qualsevol altra persona jurídica privada sense ànim de lucre de les Illes Balears, amb projectes per a incorporar mesures de responsabilitat social de les empreses en polítiques LGTBI; activitats formatives en diversitat sexual i de gènere adreçades aprofessionals de qualsevol dels àmbits sensibles que estableix la Llei 8/2016 per garantir els drets del col·lectiu LGTBI, i les accions de recerca i estudis relacionats amb l’LGTBI-fòbia.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza d’aquí a un mes comptador a partir d’aquest divendres i cada entitat pot presentar més d’un projecte a la convocatòria. Pel que fa a l’import, es pot sol·licitar una subvenció equivalent al 100 % del pressupost total del projecte.

Pel que fa al pagament dels ajuts, el Consell de Govern va aprovar la bestreta del 100% dels ajuts.

Les bases i la informació per a realitzar la sol·licitud es poden consultar en el següent enllaç.