torna

Detall de la notícia

Imatge 5886804

CREA OCCAT: II Concurs Joves Creadors a les Xarxes Socials en Català i Occità

Per segon any consecutiu l’Euroregió Pirineus Mediterrània promou un concurs per a joves creadors a les xarxes socials en català i occità, enguany amb la denominació CREA OCCAT.

Amb aquesta iniciativa, l’Euroregió —organisme del qual forma part el Govern de les Illes Balears—  vol posar en valor les llengües euroregionals i dinamitzar especialment el respecte per la diversitat cultural i lingüística entre els joves.

En aquest marc, es volen incentivar i premiar les iniciatives juvenils a les xarxes socials que fomentin l’ús del català i l’occità per reconèixer les iniciatives juvenils que generen un impacte positiu sobre aquestes llengües en la societat, influeixen en la manera percebre-les i en promouen el coneixement, la presència i l’ús en la comunitat jove. 

Destinataris: persones físiques, col·lectius informals o entitats, amb edats compreses entre els 14 i els 30 anys i vinculats als territoris de l’Euroregió (Occitània, Illes Balears i Catalunya). 

Terminis i funcionament

  • Convocatòria oberta entre el 29 de setembre de 2023 i el 8 de gener de 2024 per a la línia 2 (joves de 19-30 anys), i fins al 12 de març de 2024 per a la línia 1 (joves de 14-18 anys)
  • Entrega de premis: maig de 2024

 

Les persones o grups que vulguin presentar-se al CREA OCCAT han d’enviar la candidatura mitjançant el següent formulari en línia, d’acord amb les bases del concurs: https://euroregio-epm.wiin.io/ca/directories/concours.

Més informació a: https://www.euroregio.eu/convocatories-euroregionals/ajuts-i-subvencions#convocatories-obertes