torna

Detall de la notícia

Imatge 5920092

VII Jornada de Dinamització Lingüística

L’Institut d’Estudis Baleàrics organitza la VII Jornada de Dinamització Lingüística, que tindrà lloc el proper dimarts 28 de novembre, entre les 9 h i les 14 h, a l’Arxiu del Regne de Mallorca (carrer de Ramon Llull, núm. 3, Palma). Els destinataris són, principalment, tècnics de dinamització lingüística de les diferents administracions públiques, tot i que està oberta al públic general interessat en la matèria.

L’edició d’enguany se centrarà en la qüestió dels joves i l’ús de la llengua catalana. Així, hi haurà una primera part de caire més acadèmic amb ponències a càrrec d’experts en la matèria i una segona part d’exposició d’actuacions reeixides vinculades amb la temàtica central d’enguany. Al final de la Jornada s’organitzarà un debat obert.

La Jornada es podrà seguir tant en línia com de manera presencial. En qualsevol cas, els assistents, sigui quina sigui la modalitat que hagin triat, podran intervenir i aportar el seu punt de vista a la reflexió i el debat.

Us hi podeu inscriure des del dia 13 fins al dia 20 de novembre clicant aquí. Tot seguit, trobareu el programa de la Jornada.