torna

Detall de la notícia

Imatge 5675595

Ruta de les Homilies d'Organyà

La Direcció General de Política Lingüística inclou les Illes Balears a la Ruta de les Homilies d’Organyà, iniciativa que consisteix en un trajecte pels territoris de parla catalana que inclou indrets i persones que han contribuït a configurar la llengua catalana amb l’objectiu de reforçar el compromís ciutadà amb el català i enfortir lligams entre els diversos indrets on es parla. 

Aquest projecte, promogut per l’Associació d’Amics de les Homilies d’Organyà, té el suport de la Generaliat de Catalunya, de la Generalitat Valenciana i del Govern de les Illes Balears. 

La Ruta estableix diversos punts d’interès en els quals s’alça un monòlit dedicat a les Homilies. Cada monòlit, obra de l’escultor Ramon Maria Jounou, simbolitza un moment o concepte clau per a la llengua catalana. A més, al voltant de cada punt d’interès de la Ruta s’ofereix un itinerari amb continguts culturals i lingüístics perquè els visitants puguin seguir-lo.

Tot seguit, trobareu els itineraris de la ruta per les Illes Balears. Si voleu consultar la resta d'itineraris, podeu clicar aquí.