torna

Detall de la notícia

Imatge 5536460

«La llengua camina»

La Direcció General de Política Lingüística posa en marxa «La llengua camina», una iniciativa en el marc de la campanya «Mou la llengua» per fomentar l'ús de la llengua catalana a través d’excursions. 

L’objectiu és crear espais de socialització en què participin catalanoparlants i persones que volen practicar la llengua catalana. L’activitat està pensada per generar contextos i situacions en què els aprenents estiguin en contacte amb el català i puguin practicar-lo en un entorn amable, sense que els interlocutors canviïn d’idioma innecessàriament.

Amb aquesta finalitat, s’han organitzat una sèrie d’excursions que serviran també per donar a conèixer elements del patrimoni natural i cultural de les Illes Balears. A més, les excursions inclouran un petit tast gastronòmic de productes típics elaborat a establiments locals i es regalarà als participants un coll de «Mou la llengua».

Les excursions, que són gratuïtes, comptaran en la majoria de casos amb un servei d’autobús per anar fins al punt d’inici de la ruta o per tornar des del punt final. Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció i per perfil de parlant (catalanoparlants i aprenents de la llengua catalana). 

Per a més informació i inscripcions, clicau aquí.