torna

Detall de la notícia

Imatge 5534669

Reedició de la publicació «Viure a les Illes Balears»

La Direcció General de Política Lingüística, conjuntament amb l’Institut d’Estudis Baleàrics, acaba de reeditar la publicació Viure a les Illes Balears, un vocabulari en imatges publicat originàriament l’any 2001 pel COFUC (actualment, IEB), que s’adreça especialment a persones nouvingudes a les Illes Balears i que encara no saben parlar català.

Es tracta d’un recull de paraules, acompanyades d’imatges, referides a situacions comunicatives habituals de la vida quotidiana. El vocabulari es presenta classificat per àrees temàtiques generals i habituals del dia a dia de les persones, amb l’objectiu de donar a conèixer la nostra realitat social, cultural i lingüística als nous residents de les Illes Balears.

Aquesta nova edició presenta algunes actualitzacions del contingut i s’ha traduït a llengües que tenen una presència destacada actualment a les Illes Balears, com són l’alemany, l’anglès, l’àrab, el castellà, el francès, l’italià, el portuguès i el romanès. 

Si estau interessats a disposar d’aquest material, podeu escriure un missatge a l’adreça electrònica foment@dgpoling.caib.es per sol·licitar-ne.

A continuació trobareu la versió digital de la publicació: