torna

Detall de la notícia

Imatge 5404516

Prop de 1.000 persones participen en la festa del vintè aniversari del ParcBit

Més de 350 persones visitaren les empreses durant la jornada de portes obertes al matí i prop de 600 persones gaudiren de la festa amb actuacions i activitats lúdiques durant el capvespre

El ParcBit, el principal centre d’innovació de les Illes Balears, celebrà ahir dimecres 19 d’octubre els seus 20 anys amb una jornada de portes obertes que comptà amb la participació de nombroses empreses i entitats per donar a conèixer el parc.

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, va assistir a la jornada, acompanyat de Ramon Roca, director general de Modernització i Administració Digital, i del Gerent de la Fundació Bit, Toni Roig i la delegada territorial del CentreBit, Carmen Crespo. Durant la seva visita els diferents estands i exposicions que empreses i entitats com el SOCIB i el LADAT havien organitzat per a la ocasió.

La jornada es va iniciar a les 9 hores, quan les empreses participants van obrir les portes a les més de 350 persones inscrites de set centres educatius de Mallorca, que varen tenir l’oportunitat de visitar companyies capdavanteres, descobrir els seus productes i serveis, conèixer els seus equips, les oficines, i la seva gran aportació a la societat. Es visitaren empreses de telecomunicacions com OmniAccess; d'enginyeria, com Estel; o empreses de desenvolupament i serveis tecnològics com APSL, CGI, CEI, WirelessDNA, TravelGateX, o Habitíssimo; del sector TIC turisme com Hotelinking, i Logitravel, i del sector dels videojocs com Xaloc Studios.

La festa del vintè aniversari del ParcBit va continuar a l’exterior de l’Edifici Disset amb l’assistència més de 600 treballadors que varen gaudir del dinar popular, l’actuació de One Man Rocks, els espectacles de circ de la mà de CircBover, la música dels discjòqueis, i la participació en les activitats de construcció d’equip (teambuilding), i el final de festa amb un sorteig de premis.

L’esdeveniment comptà amb el patrocini de les empreses: 3digits, APSL, CircBover, Estel Enginyeria i Obres, GSBIT, LADAT, Laminar Pharma, Logitravel, MN Studios, OmniAccess, SOCIB, i TUI; i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, i de les empreses CEI Europe, CGI, Escola Global, Habitissimo, Hotelinking, Sinergies, TravelgateX, The Fairy Feller, TheBlueGuest, Wireless DNA, i Xaloc Studios.

Aquest esdeveniment, promogut per la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, a través de la Direcció General de Modernització i Administració Digital, forma part de les accions previstes en el pla d’actuació per a l’any 2022 de la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia per donar a conèixer el ParcBit, el principal centre d’innovació de les Illes Balears, en el seu vintè aniversari.