torna

Detall de la notícia

Imatge 4698545

La Simfònica homenatjarà a les víctimes de la pandèmia amb el concert "Record, festa i esperança"

L'Orquestra Simfònica Illes Balears recordarà a les víctimes de la pandèmia amb el concert extraordinari "Record, festa i esperança", que se celebrarà el dijous 6 i el divendres 7 de maig al Trui Teatre (19.30 hores) i a l'Auditori de Manacor (19 hores), respectivament.

El programa inclourà peces d'algunes de les sarsueles més conegudes i fragments d'obres de Beethoven o Sibelius per mostrar, a més del respecte per les víctimes de la COVID-19, un sentiment d'esperança pel futur quan es compleix un any des que l'Orquestra tornà als escenaris amb el cicle "Sonam per Tu".

Liam Bleuse (piano), Raphael Bleuse (violí), Emmanuel Bleuse (violoncel solista de l'OSIB) i Lorena Valero (soprano) seran els solistes que acompanyaran l'OSIB. Liam Bleuse i Raphael Bleuse són dos germans que foren finalistes en el programa de televisió Prodiges a França. Liam, amb setze anys, guanyà el concurs en la categoria d'instrumentació.

La soprano dramàtica espanyola Lorena Valero destaca per la seva tècnica vocal, interpretacions perfectes, una veu homogènia en tots els seus registres amb un timbre molt particular, una gran sensibilitat emotiva i escènica i el canvi de registres amb gran naturalitat.

El mestre titular Pablo Mielgo dirigirà l'Orquestra que interpretarà Vals trist de J. Sibelius; Concert per a violí, violoncel i piano, mov.1 de L.v. Beethoven; Lágrimas mías (El anillo de hierro) de M. Marqués; El bateo, Preludio de F. Chueca; Tres hores antes del día (La marchenera) de F. Moreno Torroba; Tango de la Menegilda (La Gran Vía) de F. Chueca; La leyenda del beso, "Intermedio" de R. Soutillo y J. Vert; "No corté más que una rosa" (La del manojo de rosas) de P. Sorozábal; "Carceleras" (Las hijas de Zebedeo) i La Revoltosa, "Preludio" de R. Chapí i La Boda de Luis Alonso, "Intermedio" de G. Giménez.

Les entrades ja estan a la venda amb un preu únic de 5 euros i es poden comprar a través de la web de la Simfònica o la de Trui Teatre.