torna

Detall de la notícia

Material de la II Jornada de Dinamització Lingüística

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General de Política Lingüística, va organitzar el passat 8 d'octubre de 2018 la II Jornada de Dinamització Lingüística, un espai de trobada dels professionals de la dinamització lingüística del conjunt de les administracions públiques de les Illes Balears per formar-se i compartir idees i experiències.

Enguany es varen presentar projectes de dinamització lingüística reeixits que s’han duit a terme a altres territoris (Catalunya, València, País Basc, Navarra i Galícia), majoritàriament impulsats des d’administracions públiques, però també des d’entitats no governamentals.

A més, dins el marc de la Jornada, es va organitzar la conferència «Continuïtat generacional de la llengua, més enllà de la transmissió», a càrrec de la Dra. Paula Kasares, professora de la Universitat Pública de Navarra i cap del Servei de Planificació i Promoció de l’Èuscar de l’Institut Navarrès de l’Èuscar. 

Els enregistraments de les ponències estan disponibles al canal de YouTube de la Direcció General de Política Lingüística.

A continuació trobareu les presentacions de les ponències: