Benvingut al Portal de Dades Obertes GOIB


L'objectiu d'aquest portal és fomentar la reutilització de la informació pública i augmentar la transparència del Govern de les Illes Balears.

Dins aquest portal podràs conèixer els objectius i el futur més immediat d'aquest projecte, accedir a les dades alliberades i conèixer la filosofia de dades obertes i de govern electrònic aplicada al Govern de les Illes Balears.
Destacats
Transparència

El dia 11 de desembre de 2018 es llençà el nou Portal de Transparència del Govern de les Illes Balears per a la publicació d’informació rellevant i garantir així la transparència de l’activitat dels òrgans públics relacionada amb el funcionament i control de l’actuació pública. Els ciutadans podran consultar aquest portal des de l'enllaç següent: 

circle_arrow.png Portal de transparència del Govern de les Illes Balears

Catàleg de dades

Recull de les dades publicades pel Govern de les Illes Balears en formats oberts i estructurats:

circle_arrow.png Accedir al catàleg de dades

Allotjaments turístics

Ja és possible consultar la llista d'allotjaments turístics registrats a l'illa de Mallorca. Els ciutadans podran consultar aquesta llista des d'aquest enllaç:

circle_arrow.png Accedir a la llista d'allotjaments turístics

Habitatges turístics

Si estau interessats a consultar la llista d'habitatges turístics registrats a l'illa de Mallorca, accediu a l'enllaç següent:

circle_arrow.png Accedir a la llista d'habitatges turístics