Torna

Ibjove

carnets

ISIC (Carnet d’estudiant internacional)

El carnet ISIC és l’únic document que acredita la condició d’estudiant arreu del món, reconegut per la UNESCO i la Unió Europea.


Avantatges: es pot gaudir de 40.000 descomptes a 120 països en museus, teatres, transport, activitats culturals, i molt més.

Edat: dels 12 anys i sense límit d’edat.

Preu: 9 €.

Validesa: un any de durada, des de la data d'emissió.

ISIC


TEACHER  (Carnet de professor)

El Carnet Teacher està creat especialment per a professors. Permet obtenir descomptes en viatges, museus, monuments i exposicions a un gran nombre de països.


Avantatges: descomptes a tarifes aèries, museus, teatres, activitats culturals... arreu del món.

Validesa: un any a partir de la data d'emissió. 

Preu: 9 €.

ITIC


CARNET INTERNACIONAL D’ALBERGUISTA

El carnet d’alberguista permet identificar-se com a membre de la REAJ (Red Española de Albergues Juveniles – www.reaj.com ) i allotjar-se als albergs que hi pertanyen així com als associats a la IYHF (International Youth Hostel Federation – www.iyhf.org ). També gaudir dels diferents avantatges i promocions que s’ofereixen.

Modalitats:

- Juvenil: menors de 30 anys. Preu: 6 €
- Adult: a partir de 30 anys, sense límit d’edat. Preu: 13 €
- Grup: mínim 10 persones menors de 30 anys. Preu: 16 €
(Aquest carnet és gratuït sempre que es demostri la condició de grup federat, associació, etc; I s’ha de presentar una fotocòpia dels estatuts, per adjuntar amb l’imprès.)
- Familiar: famílies espanyoles amb fills menors de 18 anys; s’ha de presentar fotocòpia el llibre de família o carnet equivalent.Preu: 25 €

El carnet té la durada d’un any des del dia en que s’emet.

ALBERGQUISTA