Torna

Departament de Cultura

Tornar al llistat de notícies

10/10/2018

Sebastià Serra Busquets

Sebastià Serra Busquets

Doctor en Història Contemporània.

- Catedràtic d'Història contemporània de la UIB.

- Investigador principal del Grup d'Estudi de la Cultura, la Societat i la Política al món contemporani de la UIB.

- Investigador responsable del Grup d'Estudi de la Cultura, la Societat, la Comunicació i el Pensament contemporani de l'Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE, institut universitari).

- Professor del Màster en Patrimoni Cultural: investigació i gestió, i també del Màster de Formació del Professorat, amb la matèria de complement d'especialitat de Geografia, Història i Història de l'Art.

Selecció d'obres

- Coordinador d'Eleccions i debats d'investidura als parlaments autonòmics de l'Estat espanyol (1980-2017).

- Codirector i capitol del llibre La democracia imperfecta (Lleonard Muntaner, Palma, 2014). - Autor i codirector de Cultura, Societat i Política a la Mediterrània Contemporània (Institut d'Estudis Baleàrics, Palma, 2013).

-Autor i codirector i autor de Les Illes Balears. Un ésser viu. 25 anys d'autogovern (1983-2008) (Institut d'Estudis Autonòmics, Palma, 2008).

- Coautor del llibre Museus de les Illes Balears (Institut d'Estudis Baleàrics, Palma, 2009).

- Editor i coautor d'Autogovern i democràcia a la Mediterrània occidental a final del segle XX (Res Publica Edicions, Eivissa, 2003).

- Autor de Projectes modernitzadors a Mallorca des de finals del segle XIX fins al final de la dictadura franquista (El Far, Palma, 2003). Autor de Els elements de canvi a la Mallorca del segle XX (Edicions Cort, Palma, 2001).

- Coordinador del Projecte de recerca: «Turisme cultural: anàlisi, diagnòstic i perspectives de futur», Càtedra Melià Internacional - UIB, 2013 - 2015.

- Direcció de tesis doctorals i treballs fi de màster.

- Director del Centre d'Estudis i Documentació Contemporània - CEDOC.