Torna

Departament de Cultura

Tornar al llistat de notícies

10/10/2018

Francesc Cabañés Martínez

Francesc Cabañés Martínez

Gestor cultural

Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València. Estudis en Gestió de Serveis Culturals de les Administracions Locals (Universitat de València - Diputació de València)

Des del 2010 sóc cap del Departament de Comunicació, Difusió i Didàctica del Museu Valencià d'Etnologia. Anteriorment vaig ser director del Museu Taurí (de 2000 a 2010), tècnic de gestió d'activitats i difusió del Centre Cultural la Beneficència (de 1997 a 2000) i tècnic del Servei d'Assistència i Recursos Culturals. SARC (de 1990 a 1997), de la Diputació de València.

He impartit classes com a professor o ponent en temes relacionats amb la gestió cultural i de museus en diverses institucions: Diputació de València; Universitat de València; Escola d'Administració Pública de la Regió de Múrcia; Màster en Gestió de Museus i Recursos Patrimonials-San Pablo-CEU; Programa de Formació del Professorat de la Generalitat Valenciana; Centre d'Estudis Municipals i de Cooperació Internacional (Diputació de Granada); Màster de Museologia i Gestió Cultural de la Universitat de la Laguna; Màster Interuniversitari en Gestió Cultural (Universitat de València-Universitat Politècnica de València); Màster Museus: Educació i Comunicació (Universitat de Saragossa); Fundació de Cultura de l'Ajuntament de Gijón.

Així mateix, he participat com a ponent en conferències i congressos sobre la professió del gestor cultural: Pública.11 (Trobades professionals de Gestió Cultural Pública, Fundació Contemporània - La Fàbrica); Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya; II Congrés de Gestió Cultural (Universitat de València)

Sóc autor de diverses publicacions relacionades amb la gestió cultural local i de museus i la professió de gestor cultural.