LOGO CAIB
Contingut
3 maig 2020Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius

COVID-19:La Direcció General de Comerç habilita canals informatius per resoldre dubtes sobre el desconfinament NNota Informativa

Foto de noticia

COVID-19:La Direcció General de Comerç habilita canals informatius per resoldre dubtes sobre el desconfinament

La Direcció General de Comerç, amb coordinació amb les principals sectorials del comerç de casa illa, han elaborat un seguit de mesures informatives per tal de resoldre dubtes i facilitar les mesures de seguretat en el procés del desconfinament.

 

Per una banda, s’ha elaborat juntament amb IBASSAL (Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral) i la Conselleria de Salut una guia de mesures preventives genèriques per a diferents sectors productius que es poden consultar a l’enllaç: coronavirus.caib.es

 

Aquesta àmplia guia té com a principal objectiu aclarir dubtes que puguin aparèixer a l’hora de reprendre l’activitat productiva. Tot i així, s’ha obert i s’ha informat a totes les sectorials d’un apartat de preguntes freqüents que es pot consultar a la pàgina web de la Direcció General de Comerç. I també s’ha habilitat un telèfon i correu electrònic de consultes: infocomerc@dgce.caib.es / 971 17 89 00

 

Per altra banda, s’ha repartit cartelleria informativa a tots els comerços de Formentera que aquesta propera setmana ja entren a la fase 1 i es té previst repartir-los la propera setmana als de la resta de les illes, quan comenci aquesta fase.

 

Específicament en el sector de l’estètica i perruqueries s’han repartit unes guies de recomanacions i bones pràctiques que han estat elaborades per cada una de les seves sectorials.

 

Així mateix, s’ha recomanat que en tots els sectors productius es faci provisió d’EPIs a través del portal que ha habilitat l’IDI amb proveïdors locals.

 

Finalment, s’enviarà a tots els comerços que vulguin fer compra amb cita prèvia un model escrit perquè puguin facilitar als seus clients i justificar el desplaçament.

 

Totes aquestes mesures seran complementades després de la publicació del BOE.