LOGO CAIB
Contingut
16 abril 2020Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca

COVID-19:Educació es compromet amb els sindicats a continuar treballant en la baixada de la taxa d’interinitat docent de les Illes Balears NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

COVID-19:Educació es compromet amb els sindicats a continuar treballant en la baixada de la taxa d’interinitat docent de les Illes Balears

\Avui a la reunió de la Mesa Sectorial d’Educació s’ha tractat l’ajornament de les oposicions docents al 2021

\Educació ha anunciat el manteniment de les places ja convocades i el compromís de convocar oposicions durant tota la legislatura

\Les instruccions  de final de curs també han centrat part de la reunió celebrada avui

 

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, ha participat avui per videoconferència de la reunió de la Mesa Sectorial d’Educació. Una reunió que s’ha centrat en l’ajornament del concurs oposició al 2021 i les instruccions de final de curs 2019/20.

Educació ha informat avui als sindicats del manteniment de les més de mil places que ja estaven convocades a les Illes i que han quedat ajornades fins el 2021. A la reunió el conseller Martí March s’ha compromès a continuar treballant amb els sindicats en la baixada de la taxa d’interinitat docent de les Illes Balears, una de les més altes de tot l’Estat.

Entre les finalitats que planteja la Conselleria es troba poder consensuar una sèrie de mesures amb els agents socials per tal de donar la màxima estabilitat al professorat tant a nivell d’oposicions com d’interins.

A més el conseller March ha anunciat la convocatòria d’oposicions durant tota la legislatura per tal de donar estabilitat als centres educatius de les Illes Balears.

Cal destacar que les instruccions per avaluar l’aprenentatge de l’alumnat de primària, secundària, batxillerat, Formació Professional, Ensenyaments Artístics Superiors i  de Centres d’educació per a persones adultes (CEPA) de Balears per al curs 2019/20 han centrat també la reunió celebrada avui.

Des de la Conselleria s’han explicat les instruccions que s’han enviat avui als centres de les Illes Balears i que es publicaran al BOIB del proper dissabte. Instruccions que es completaran amb la normativa que publiqui els propers dies el Ministeri d’Educació i Formació Professional. La reunió ha servit també per resoldre dubtes i fer aclariments respectes a les noves instruccions de final decurs 2019/20.