LOGO CAIB
Contingut
29 abril 2020Presidenta

COVID-19: ACTUALITZACIÓ La presidenta del Govern es reunirà per videoconferència amb els consells insulars, l’Ajuntament de Palma i la FELIB CConvocatòria

Foto de noticia

COVID-19: ACTUALITZACIÓ La presidenta del Govern es reunirà per videoconferència amb els consells insulars, l’Ajuntament de Palma i la FELIB

ACTUALITZACIÓ: CONSELLS INSULARS, AJUNTAMENT DE PALMA I FELIB

Dia: dimecres, 29 d’abril

Hora: 17.00 h (inici de la reunió) i 19.00 h (roda de premsa)

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, es reunirà per videoconferència amb el president i les presidentes dels consells insulars de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, el batle de Palma, i el president de la FELIB per fer un seguiment de la COVID-19.

A la reunió participaran, per videoconferència, la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa; la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, i la presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, així com el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí. També participaran el batle de Palma, José Hila, i el president de la FELIB, Antoni Salas.

En acabar la reunió, a les 19.00 h aproximadament, la presidenta Armengol compareixerà en roda de premsa a la sala de premsa del Consolat de Mar. 

NOTA: Només hi haurà cobertura gràfica oficial. Els mitjans que segueixin la compareixença a través de la web podran enviar les seves preguntes via WhatsApp al telèfon 680 98 54 93, indicant el nom del redactor/a i el del mitjà.