LOGO CAIB
Contingut
9 abril 2020Presidenta

COVID-19: La presidenta Armengol es reunirà amb els agents socials per fer un seguiment de la pandèmia de la COVID-19 CConvocatòria

Foto de noticia

COVID-19: La presidenta Armengol es reunirà amb els agents socials per fer un seguiment de la pandèmia de la COVID-19

REUNIÓ AMB AGENTS SOCIALS

Dia: Dijous, 9 de març
Hora: 10:30 
Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, mantindrà una reunió de treball per videoconferència amb els agents socials de les Illes Balears per fer un seguiment de les mesures adoptades per fer front a les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19.

 

Hi prendran part, per videoconferència, el vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes; la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez; el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago.

 

En representació dels agents socials, hi seran presents, per videoconferència, la presidenta de la CAEB, Carmen Planas; el president de PIMEB, Jordi Mora; el secretari general d’UGT, Alejandro Texias, i el secretari general de CCOO, José Luis García.

 

Nota: ateses les actuals circumstàncies, només hi haurà cobertura gràfica oficial. En acabar la reunió, s’oferiran les imatges als mitjans pels canals habituals.