LOGO CAIB
Contingut
27 abril 2020Presidenta

COVID-19: La presidenta del Govern es reuneix amb els portaveus dels Grups Parlamentaris per tractar el pla de reactivació econòmica a Balears CConvocatòria

Foto de noticia

COVID-19: La presidenta del Govern es reuneix amb els portaveus dels Grups Parlamentaris per tractar el pla de reactivació econòmica a Balears

REUNIONS AMB GRUPS PARLAMENTARIS PEL PLA DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA

Dia: Dilluns, 27 d’abril de 2020

Hora: A partir de les 9:00

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, mantindrà distintes reunions amb els portaveus dels grups polítics amb representació al Parlament de les Illes Balears per tal de tractar el pla de reactivació econòmica a Balears, amb el qual fer front als efectes de la pandèmia del virus COVID-19.

L’horari de les distintes reunions serà el següent:

9:00 Lina Pons, portaveu del Grup Parlamentari El Pi.

10:00 Jorge Campos, portaveu del Grup Parlamentari VOX-Actua Baleares.

11:00 Marc Pérez-Ribas, portaveu del Grup Parlamentari Ciudadanos.

12:00 Gabriel Company, portaveu del Grup Parlamentari Popular.

13:00 Silvia Cano, portaveu del Grup Parlamentari Socialista; Alejandro López, portaveu del Grup Parlamentari Unidas Podemos, i Miquel Ensenyat, portaveu del Grup Parlamentari MÉS per Mallorca. Sílvia Tur i Josep Castells, diputats del Grup Mixt, participaran per videoconferència en aquesta reunió.

 

Nota per als mitjans: Ateses les circumstàncies decretades amb l’estat d’alerta, només hi haurà cobertura gràfica oficial. S’oferiran imatges de les reunions i les valoracions posteriors que puguin fer els distints portaveus.