LOGO CAIB
Contingut
15 abril 2020Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius

COVID-19: Es cancel·la la fira nàutica de Palma a causa de la crisi del COVID-19 NNota Informativa

Foto de noticia

COVID-19: Es cancel·la la fira nàutica de Palma a causa de la crisi del COVID-19

L’organització del Palma International Boat Show ha decidit cancel·lar l’edició de 2020 de la fira nàutica de Palma, prevista entre els dies 4 i 7 de juny al Moll Vell de Palma. Finalment, per responsabilitat davant de la situació provocada per la COVID-19 i l’estat d’alarma, l’organització ha considerat que la fira no es podia dur a terme amb unes condicions de seguretat òptimes tant per als expositors com per als visitants. A més, també s’ha pres la decisió per responsabilitat amb el sector nàutic i les empreses que cada any participen a la fira. El Palma International Boat Show està organitzat per l’IDI, ens depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, i BYBA.

 

Un cop finalitzada l’emergència sanitària, tant la conselleria com l’IDI iniciaran els contactes amb les empreses nàutiques per definir accions de reactivació sectorial. S’ha de recordar que el nàutic és un dels sectors clau per a la reactivació econòmica de les Illes Balears i que centrarà moltes de les actuacions de la conselleria.

 

Per part de l’IDI, s’ha decidit retornar els doblers que ja havien abonat els expositors en concepte de reserva d’espai ja que això suposarà incrementar la liquiditats d’aquestes empreses.

 

A partir d’ara, l’IDI  com BYBA, començaran a treballar en la propera edició de la fira a l’any 2021, que tendrà lloc a les dates tradicionals, al pont del primer de maig. L’objectiu és continuar posicionant la cita de Palma com la fira més important de l’inici de l’obertura de la temporada nàutica.