LOGO CAIB
Contingut
15 abril 2020Presidenta

COVID-19: Reunió de la Mesa de Diàleg Social de les Illes Balears per abordar les mesures adoptades per fer front a les conseqüències del COVID-19 CConvocatòria

Foto de noticia

COVID-19: Reunió de la Mesa de Diàleg Social de les Illes Balears per abordar les mesures adoptades per fer front a les conseqüències del COVID-19

REUNIÓ DE LA MESA DE DIÀLEG SOCIAL

Dia: dimecres, 15 d’abril de 2020

Hora: 10.00 h (inici de la reunió)

Lloc: Consolat de Mar

La presidenta del Govern, Francina Armengol, presidirà una reunió de treball de la Mesa de Diàleg Social per fer un seguiment de les mesures adoptades per fer front a les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19.

Hi prendran part, junt a la presidenta Armengol, el vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes; la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez; el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago.

En representació dels agents socials, hi participaran, per videoconferència, la presidenta de la CAEB, Carmen Planas; el president de PIMEB, Jordi Mora; el secretari general d’UGT, Alejandro Texias, i el secretari general de CCOO, José Luis García.

La presidenta Armengol compareixerà a la sala de premsa del Consolat de Mar després de la reunió (12:00 hores, aproximadament).

Nota: Només hi haurà cobertura gràfica oficial. Els mitjans que segueixin la compareixença a través de la web podran enviar les seves preguntes via WhatsApp al telèfon 680 98 54 93, indicant el nom del redactor/a i el del mitjà.