LOGO CAIB
Contingut
1 agost 2020Presidenta

Reactivació econòmica: Armengol presideix la Mesa de Diàleg Social de les Illes Balears amb la presència de la ministra de Treball i Economia Social NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Reactivació econòmica: Armengol presideix la Mesa de Diàleg Social de les Illes Balears amb la presència de la ministra de Treball i Economia Social

La presidenta del Govern, Francina Armengol, presideix la Mesa de Diàleg Social de les Illes Balears, a la qual hi assisteix la ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz. 

En representació dels agents socials hi participen la presidenta la CAEB, Carmen Planas; el president de la PIMEB, Jordi Mora; el secretari general de CCOO, José Luis García, i el membre executiu d’UGT Antonio Copete.

Per part del Govern també hi assisteixen el vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes; la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez; el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago.

Abans de començar la reunió, la ministra Díaz ha signat el llibre d'honor i la presidenta Armengol li ha fet entrega d'una litografia. 

En acabar la reunió s'atendrà els mitjans de comunicació.