LOGO CAIB
Contingut
30 abril 2020Presidenta

COVID-19: NOVA CONVOCATÒRIA Reunió amb els presidents dels Consells i batles i batlesses de Menorca i Eivissa per tractar el procés de desconfinament a les dues illes CConvocatòria

Foto de noticia

COVID-19: NOVA CONVOCATÒRIA Reunió amb els presidents dels Consells i batles i batlesses de Menorca i Eivissa per tractar el procés de desconfinament a les dues illes

NOVA CONVOCATÒRIA: REUNIÓ AMB CONSELLS I AJUNTAMENTS DE MENORCA I EIVISSA

Dia: dijous, 30 d’abril

Hora: 12.30 h (inici) i 16.30 h (inici)

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, es reunirà avui per videoconferència amb els presidents dels Consells Insulars i amb els batles i batlesses de Menorca i Eivissa per abordar el procés de desescalada en ambdues illes.

A les 12.30 h, la presidenta Armengol mantindrà un trobada telemàtica amb la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, i els batles i batlesses de Menorca per abordar el procés de desconfinament en aquesta illa. També hi prendran part el president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), Antoni Salas, i la consellera d'Ocupació, Habitatge i Cooperació Local del Consell de Menorca, Cristina Gómez.

A la reunió hi participaran, per videoconferència, el batle d'Alaior, José Luís Benejam Saura; la batlessa de Ciutadella, Joana Maria Gomila; la batlessa des Castell, Joana Escandell; el batle des Mercadal, Francesc Ametler; la batlessa des Migjorn Gran, Antònia Camps; la batlessa de Ferreries, Joana Febrer; el batle de Maó, Héctor Pons, i la batlessa de Sant Lluís, Carol Marquès.

Posteriorment, a les 16.30 h, la presidenta del Govern iniciarà una reunió, també telemàtica, amb el president del Consell Vicent Marí, i els batles i les batlesses d’Eivissa. A l’encontre hi serà present també la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa.

En representació dels municipis eivissencs, hi prendran part el batle d’Eivissa, Rafael Ruiz; el batle de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra; el batle de Sant Joan de Llabritja, Antoni Marí; el batle de Sant Josep de Sa Talaia, Josep Marí, i la batlessa de Santa Eulàlia des Riu, Carmen Ferrer. També participarà el president de la FELIB, Antoni Salas.

NOTA: ateses les circumstàncies especials decretades amb l’estat d’alarma, només hi haurà cobertura gràfica oficial.