16 setembre 2020 Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)10:00h

https://goo.gl/maps/xYLRWKE4vF1i8nKd6

VISITA ZONA AFECTADA TEMPORAL

Dia: dimecres, 16 de setembre

Hora: 10.00 h

Lloc de trobada: entrada del punt verd de Banyalbufar, km 84 de la carretera Ma-10

https://goo.gl/maps/xYLRWKE4vF1i8nKd6

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, visitarà la zona afectada pel temporal a la serra de Tramuntana per tal de conèixer els efectes que ha tingut sobre la massa forestal i les tasques que s’hi duen a terme per reparar els danys.

En aquesta visita hi seran presents el batle de Banyalbufar, Mateu Ferrà; el batle de Valldemossa, Nadal Torres, i la batlessa d’Esporles, Maria Ramon.

Per part del Govern hi assistiran el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir; el director general d’Espais Naturals i Biodiversitat, Llorenç Mas, i el director gerent de l’IBANAT, Joan Ramon. També hi assistiran tècnics del Govern de gestió forestal i protecció del sòl, així com responsables de l’empresa TRAGSA.

 

* En acabar la visita, s’atendran els mitjans de comunicació. Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)12:30h

REUNIÓ ASHOME

Dia: dimecres, 16 de setembre

Hora: 12.30 h (inici)

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, mantindran una reunió amb els membres de l’Associació Hotelera de Menorca (ASHOME), encapçalats pel seu president, Luis Casals.

*Es podran prendre imatges a l’inici de la reunió i hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)16:30h

NIT DE L’ART 2020

Dia: dimecres, 16 de setembre

Hora: 16.30 h

Lloc: Arxiu del Regne de Mallorca (carrer de Ramon Llull, 3. Palma)

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, farà un recorregut per diferents espais expositius amb motiu de la celebració de la Nit de l’Art 2020 a Palma.

En primer terme, a les 16.30, la presidenta Armengol assistirà a la inauguració de l’exposició “Baleàrics Músics”, que tindrà lloc a la seu de l’Arxiu del Regne de Mallorca. També hi seran presents la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa; la delegada de la Presidència per a la Cultura, Catalina Solivellas; el director de l’IEB, Mateu Malondra, i el president d'Art Palma Contemporani, Frederic Pinya. Tot seguit, la consellera Costa i les altres autoritats visitaran les galeries Pelaires, Xavier Fiol i Pep Llabrés per a conèixer diferents propostes culturals de la Nit de l’Art.

* Hi haurà cobertura gràfica oficial.