21 maig 2020 <10aL>Presidenta

COVID-19: Imatges de la reunió per videoconferència de la presidenta Armengol amb els consells insulars i els ajuntaments NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

COVID-19: Imatges de la reunió per videoconferència de la presidenta Armengol amb els consells insulars i els ajuntaments

La presidenta del Govern, Francina Armengol, s’ha reunit avui per videoconferència amb el president i les presidentes dels consells insulars, el batle de Palma i el president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) per fer seguiment del procés de la desescalada.

Armengol ha estat acompanyada de manera presencial pel gerent de l’Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral (IBASSAL), Rubén Castro.

Per videoconferència han intervingut també la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, i la presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer. També hi han participat el batle de Palma, José Hila, i el president de la FELIB, Antoni Salas.