11 maig 2020 <10aL>Presidenta

COVID-19: NOVA CONVOCATÒRIA Reunió de treball de la presidenta del Govern amb representants del sector serveis i del comerç de les Illes Balears per fer un seguiment del procés de desescalada CConvocatòria

COVID-19: NOVA CONVOCATÒRIA Reunió de treball de la presidenta del Govern amb representants del sector serveis i del comerç de les Illes Balears per fer un seguiment del procés de desescalada

NOVA CONVOCATÒRIA REUNIÓ AMB SECTOR SERVEIS I COMERÇ

Dia: dilluns, 11 de maig

Hora: 12.00 (inici de la reunió)

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, mantindrà una reunió de treball per videoconferència amb els representants del sector serveis i comerç de les Illes Balears per abordar diversos assumptes relatius al procés de desconfinament.

Al Consolat de Mar hi seran presents, junt a la presidenta, el vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela. A més, hi assistiran presencialment el director general de Comerç, Miquel Piñol; la investigadora Margalida Frontera i el director de l’IBASSAL, Rubén Castro.

Hi assistiran, per videoconferència, representants dels sindicats UGT i CCOO i membres de les patronals del sector serveis a les Illes Balears, com ara CAEB, Restauració de Mallorca, PIMEM Mallorca (PIMEM), PIME Menorca Restauració, PIME Eivissa i Formentera (PIMEEF), ASCOME, AFEDECO i PIMECO.

En acabar la reunió, el vicepresident Yllanes i el conseller Negueruela compareixeran a la sala de premsa del Consolat de Mar.

NOTA: ateses les circumstàncies especials decretades amb l’estat d’alarma, només hi haurà cobertura gràfica oficial. Els mitjans que segueixin la compareixença a través de la web podran enviar les seves preguntes via WhatsApp al telèfon 681 08 45 14, indicant el nom i mitjà del redactor/a.