30 d’abril 2020 <10aL>Presidenta

COVID-19:Reunió de treball de la Mesa de Diàleg Social per fer un seguiment de la COVID-19 CConvocatòria

COVID-19:Reunió de treball de la Mesa de Diàleg Social per fer un seguiment de la COVID-19

MESA DIÀLEG SOCIAL

Dia: dijous, 30 abril

Hora: 10.00 h (inici de la reunió)

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, presidirà la reunió per videoconferència de la Mesa de Diàleg Social de les Illes Balears per fer un seguiment de la COVID-19.

Hi participaran també, junt a la presidenta, el vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes; la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez; el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago.

A la reunió assistiran, per videoconferència, la presidenta de CAEB, Carmen Planas; el president de PIMEB, Jordi Mora; el secretari general d’UGT, Alejandro Texias, i el secretari general de Comissions Obreres, José Luis García.

En acabar la reunió, a les 12.00 hores aproximadament, el vicepresident Yllanes compareixerà amb el conseller Negueruela i la consellera Santiago a la sala de premsa del Consolat de Mar.

NOTA: Només hi haurà cobertura gràfica oficial. Els mitjans que segueixin la compareixença a través de la web podran enviar les seves preguntes via WhatsApp al telèfon 681 084 514, indicant el nom del redactor/a i el del mitjà.