8 d’abril 2020 <10aL>Presidenta

COVID-19: ANUL.LAT Reunió de treball de la presidenta Armengol amb el president del Govern de Canàries per tractar assumptes amb relació a la COVID-19 CConvocatòria

COVID-19: ANUL.LAT Reunió de treball de la presidenta Armengol amb el president del Govern de Canàries per tractar assumptes amb relació a la COVID-19

Convocatòria anul·lada

REUNIÓ AMB CANÀRIES

Dia: dimecres, 8 d’abril de 2020

Hora: 16.00 h (inici de la reunió)

Lloc: Consolat de Mar

La presidenta del Govern, Francina Armengol, mantindrà una reunió de treball per videoconferència amb el president del Govern de Canàries, Ángel Víctor Torres, per abordar assumptes relacionats amb la pandèmia de la COVID-19.

Hi participaran també de manera presencial el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez.

Per part del Govern de Canàries, assistiran per videoconferència també el conseller de Sanitat, Administracions Públiques, Justícia i Seguretat, Julio Manuel Pérez, i la consellera de Turisme, Indústria i Comerç, Yaiza Castilla.

 

Nota: ateses les circumstàncies especials decretades amb l’estat d’alarma, només hi haurà cobertura gràfica oficial i, en acabar la reunió, s’oferiran les imatges i les declaracions als mitjans pels canals habituals.