torna

Detall de la notícia

Imatge 3582521

Programa AMB MESURA.

QUI SOM?

El programa “Amb mesura” és un programa socioeducatiu que pretén donar contingut a les mesures judicials dels menors infractors establertes a la Llei orgànica 5/2000.

Aquest programa és gestionat per la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel, el qual te l'encomana de gestió per part de la Direcció general de Menors i família per desenvolupar i executar programes i actuacions que contribueixin a l’educació i la formació dels menors i els joves en la seva inserció social i laboral i en la seva reinserció, tant durant el desenvolupament de les mesures judicials oportunes com quan acabin.

AMB QUI FEIM FEINA?
Aquest programa s’adreça a joves infractors/infractores amb mesura judicial (Llei 5/2000), que tenguin entre 14 i 18 anys (i, en segons quins casos, més de 18 anys) i vénguin derivats de la Direcció General de Menors i Família i Fundació Institut s'Estel.

QUÈ FEIM?

Oferim activitats i tallers socioeducatius en relació a blocs formatius  , per tal de facilitar als /les joves espais de creixement i relació positius, potenciant les seves actituds, hàbits, conductes i valors cap a estils de vida saludables. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE QUINS RECURSOS HUMANS DISPOSA EL PROGRAMA?
El servei disposa de tres tècniques especialitzades en intervenció educativa a jornada completa.