torna

Detall de la notícia

Imatge 5269536

Educació posa en marxa un cicle de webinars sobre els currículums LOMLOE i les situacions d'aprenentatge

\ Serà virtual i es durà a terme els propers dies 27, 28 i 29 de juny

\ Adreçat als docents dels centres educatius de les Illes Balears, l’accés serà obert i no cal inscripció prèvia

 

La Conselleria d’Educació i Formació Professional ha organitzat un cicle de seminaris web (webinars) sobre els currículums LOMLOE i les situacions d’aprenentatge. El cicle tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de juny, durant el transcurs dels quals es duran a terme tres xerrades per videoconferència sobre les novetats que implicarà la pròxima publicació dels decrets de currículum LOMLOE, especialment pel que fa al disseny i a la implementació de les situacions d’aprenentatge a l’aula. En aquest sentit, s’ha de remarcar que les xerrades s’adrecen als docents que aquest curs no han participat en les formacions realitzades sobre aquesta temàtica.

Quant als ponents, hi participaran un membre del Servei d’Ordenació Educativa i un de l’equip de docents de la nostra Comunitat que han elaborat les situacions d’aprenentatge que en forma d’exemples s’estan publicant a la pàgina web de la Conselleria d’Educació i Formació Professional.

Els webinars seran virtuals i per participar-hi no cal inscripció prèvia. Quant als continguts dels seminaris, un dia se centraran en educació primària; el següent, en infantil, i el darrer, en educació secundària obligatòria, formació professional bàsica i batxillerat.

Es pot accedir a les xerrades a través dels enllaços següents:

 

Per a més informació, es pot contactar amb el Servei de Normalització Lingüística i Formació mitjançant l’adreça electrònica snlf@dgpice.caib.es o telefonant al 971 177 776.