torna

Detall de la notícia

Imatge 5232577

El Govern convoca ajuts per a la realització de plans de màrqueting en línia adreçats a microempreses i pimes

A partir d’aquest dimecres les empreses mallorquines interessades a millorar la seva competitivitat a través d’accions de màrqueting digital poden registrar la seva sol·licitud al web de la Cambra de Comerç de Mallorca

La Direcció General d’Innovació de la Vicepresidéncia i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica convoca ajuts per a la realització de plans de màrqueting en línia a través de la Cambra de Comerç de Mallorca, les quals es poden sol·licitar a partir d’aquest dimecres. L’objectiu d’aquesta inversió és oferir suport a la micro, petita i mitjana empresa de l’illa en la seva estratègia de millora de vendes i promoció a Internet.

Enguany es podran beneficiar d’aquestes subvencions fins a deu empreses de Mallorca, les quals rebran assessoria gratuïta per part d’un especialista assignat per la Cambra de Comerç. Aquests professionals duran a terme un diagnòstic individualitzat de cada negoci, mitjançant el qual valoraran aspectes relacionats amb l’aplicació de les eines i tecnologies que conformen el canal en línia, i així contribuir a millorar les accions de màrqueting a adquirir i fidelitzar usuaris i consumidors.

Després d’aquest diagnòstic es presentarà un informe, que serà lliurat en un termini màxim de sis setmanes des de l’assignació del consultor, l’objectiu del qual serà millorar la competitivitat de les pimes a través d’accions de màrqueting digital.

Aquests ajuts es llancen per segon any consecutiu sota la denominació «Programa TIC Negocis – màrqueting online», com a part del ventall de plans d’assessorament empresarial duts a terme per la Cambra de Comerç de Mallorca i finançats per la Direcció General d’Innovació. Aquesta acció compta amb una inversió de 15.000 euros.

Les deu empreses beneficiàries s’elegiran per sorteig davant de notari entre totes les sol·licituds presentades en termini i forma. Les sol·licituds només es podran fer en línia, fins al 9 de juny, a través de l’oficina virtual de la Cambra. Més informació en l’enllaç següent: https://www.cambramallorca.com/marketingplan2022.