torna

Detall de la notícia

Imatge 5147733

L'ESADIB i la Universitat de Frankfurt col·laboren amb un projecte Erasmus de creació i recerca escènica

\ AIGUA/WASSER s’estrena el proper 21 de març a l’Aljub d’Es Baluard i posteriorment, es presentarà a Frankfurt

\ Aquest projecte Erasmus+ correspon al conveni entre la Universitat Estatal de Frankfurt i l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears

 

L’Escola d’Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB) i la Universitat de Frankfurt col·laboren al projecte de creació i recerca escènica AIGUA/WASSER, que s’estrenarà el dia 21 de març a l’Aljub d’Es Baluard i posteriorment serà representat a Frankfurt. Un projecte Erasmus+ que desenvolupa el conveni entre la Universitat Estatal de Frankfurt i l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears.

AIGUA/WASSER està vinculat amb al projecte professional anomenat WATER ON WAR de la mà de la companyia TeatreBlau que, des dels seus inicis, ha vinculat els seus projectes artístics i socials amb la creació d'una mirada crítica entre els més joves.

Col·laboració entre estudiants de l’ESADIB i de la Universitat de Frankfurt

A càrrec dels professors, Hans-Ulrich Becker de la Universitat estatal de música, teatre i dansa de Frankfurt, juntament amb Biel Jordà de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Mallorca  i, de la responsable de la part més tècnica i executiva del projecte, Katja Lebelt, productora de la companyia TeatreBlau; aquest projecte Erasmus+,  es va posar en marxa el passat mes d’octubre amb una sèrie de sessions telemàtiques fins al desembre i al febrer, varen començar els assajos presencials a l’ESADIB.

Del projecte hi participen 5 graduats de l’ESADIB i tres estudiants de la Universitat de Frankfurt. Els tres estudiants de Frankfurt estan realitzant actualment els seus estudis en dramatúrgia, direcció i investigació teatral. Els graduats de l'ESADIB han acabat els seus estudis dins els darrers 18 mesos i són professionals capacitats en tasques interpretatives i de recerca teatral.

Per desenvolupar la recerca sobre el concepte AIGUA/WASSER cada estudiant de Frankfurt ha treballat conjuntament amb dos graduats de Mallorca sobre el tema proposat . Cada grup artístic té absoluta llibertat per tractar aquest tema des de la vessant que més l'atregui, tot i la problemàtica ecològica actual ha pres molta força en el desenvolupament de la creació.

AIGUA/WASSER, es presentarà el pròxim dilluns, dia 21 de març a les 18:00h a l’Aljub del Museu Es Baluard, les entrades són gratuïtes i es podran reservar des de la pàgina web de l’ESADIB, a la secció de ‘Notícies’ d’Activitats del Centre.