torna

Detall de la notícia

Imatge 4986924

Surt a licitació la instal·lació de 5 aules modulars per urgència del CEIP S'Alzinar de Capdepera per més de 164 mil euros

\El passat 15 de novembre moviments de terra  varen afectar l’estructura d’un dels edificis del CEIP i es va reallotjar a part de l’alumnat del centre

\ El projecte preveu la col·locació provisional de 5 aules modulars i banys

\Totes les empreses interessades tenen fins dia 1 de desembre per presentar ofertes

 

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació per via d’urgència del projecte d’actuació al CEIP S’Alzinar de Capdepera. Aquesta actuació té caràcter provisional fins que es decideix el projecte definitiu pel centre, surt a licitació per un total de 164.282 euros.

Cal recordar que al passat 15 de novembre moviments de terra provocats per les pluges varen afectar l’estructura del bloc B del CEIP i es va tenir que reallotjar de forma temporal, a 13 grups d’infantil i primària, que suposen un total de 241 alumnes. Actualment, part de l’alumnat dona classe al mateix centre i la resta, a dependències municipals i educatives.

Aquest projecte donarà una resposta temporal al centre, a l’espera d’un nou projecte definitiu. 

Actuació d’urgència al CEIP S’Alzinar de Capdepera

Amb un pressupost de més de 164 mil euros, la instal·lació de les aules modulars surt a licitació per via d’urgència.

El projecte dotarà d’espai al centre amb 5 aules modulars i banys.

Una vegada publicada i fins el proper 1 de desembre, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.