torna

Detall de la notícia

Imatge 4862288

Educació lliura el projecte bàsic de l'ampliació del CEIP Fornalutx a l'Ajuntament

\ Aquesta actuació preveu la construcció d’un nou edifici de dues plantes que dotarà el centre de sis noves aules  

\ Es tracta d’un projecte de més de 689.000 euros que resoldrà els actuals problemes d’espai que té el municipi

\ La Conselleria queda a l’espera de la llicència urbanística per continuar els tràmits per a la construcció

 

La Conselleria d’Educació i Formació Professional, mitjançant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), ha lliurat per via telemàtica a l’Ajuntament de Fornalutx el projecte bàsic d’ampliació del centre d’infantil i primària del municipi, a fi d’obtenir la corresponent llicència d’obres municipal. Aquest projecte compta amb un pressupost de 689.814 euros.

El projecte d’ampliació consisteix en la construcció d’un nou edifici de dues plantes que dotarà el centre de sis noves aules.

Amb un pressupost de més de 689.000 euros i un termini d’execució de vuit mesos una vegada iniciades les obres, aquesta nova infraestructura donarà resposta a les necessitats educatives del municipi.

Un projecte de millora per a 35 alumnes a Fornalutx de més de 689.000 euros

Aquesta actuació de reforma i ampliació del CEIP Fornalutx dotarà el centre d’un nou edifici de dues plantes (PB+1), que tindrà sis noves aules i una superfície construïda de 383m2.

El projecte té previst la construcció del nou edifici de dues plantes a la zona ocupada actualment per l’aula unitària, fet que implica la demolició d’aquest edifici i dels vestuaris i aules de suport existents.

El nou edifici planteja un accés des del nivell on se situa actualment l’aula d’educació infantil i un segon accés a traves d’una passadís  des del carrer de sa Rutllana, que a la vegada farà de porxo de l’accés de la planta baixa.

A més, es distribuirà en dues plantes i s’organitzarà respecte d’un eix central ocupat pel distribuïdor i els accessos, des del qual s’accedirà a les aules i la zona de serveis.

Cada planta disposarà de tres aules de grup, si bé les aules de planta baixa estaran separades per envans mòbils acústics  que permeten crear-ne una de sola polivalent amb una superfície total de 95,35m2.

Una vegada lliurat el projecte a l’Ajuntament, la Conselleria queda a l’espera de la llicència urbanística per continuar els tràmits per a la construcció.

Aquest projecte és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Illes Balears.