torna

Detall de la notícia

El gerent de la Fundació Bit comunica al patronat que deixarà el càrrec després de l'estiu

El conseller Miquel Company ha destacat la seva «vàlua professional i implicació personal» al front de l’ens

El gerent de la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia (FBit), Álvaro Medina, ha comunicat avui a la reunió del patronat rector de l’ens que deixarà el seu càrrec després de l’estiu per motius de conciliació familiar, després de 2 anys i mig ocupant la Gerència.

Medina ha fet pública aquesta decisió, que ja havia comunicat prèviament al conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, amb una carta de renúncia en la qual ha posat en valor la “dedicació, professionalitat i feina intensa” de tot l’equip de la Fundació Bit al llarg d’aquests mesos de pandèmia.

El conseller Miquel Company, per la seva part, ha destacat la «vàlua professional» i la «gran implicació personal» de Medina per fer possible el sosteniment de la tasca imprescindible que ha dut a terme la Fundació Bit «en temps de dificultats com els que ens ha tocat viure».

«La Fundació Bit ha continuat fent feina inclús en els mesos més durs de confinament per poder aportar solucions tecnològiques al repte de la COVID. Han participat en la integració de l’app Radar COVID, han desenvolupat la gestió integral de l’eina BITCITA i han mantingut i reforçat l'ecosistema empresarial del ParcBit a Mallorca i del CentreBit Menorca», ha dit Company.

La Fundació Bit és una entitat sense ànim de lucre depenent del Govern de les Illes Balears involucrada directament amb l'execució de les estratègies i polítiques públiques d'innovació i desenvolupament tecnològic, i les accions relatives als sistemes i les estratègies de ciència, innovació i empresa a les Illes Balears.