vuelve

Detalle de la noticia

Benvinguts!

La Direcció General de Política Lingüística torna a posar en marxa la campanya «Benvinguts!», amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat lingüística de les Illes Balears als turistes que ens visiten. Enguany, com a novetat, les targetes es podran descarregar directament al telèfon mòbil a partir d’un codi QR disponible a oficines d’informació turística, allotjaments turístics i altres establiments que concentren un gran flux de visitants. 
 
WelcomeWillkommenBenvenutiOngi etorri... És la manera de dir benvinguts en algunes de les llengües dels turistes que es passegen per les Illes Balears, i aquesta és la primera paraula que volem que sentin en arribar a Formentera, a Eivissa, a Mallorca o a Menorca.
 
Les targetes estan disponibles en nou llengües: castellà, gallec, basc, anglès, alemany, francès, neerlandès, italià i suec. A la cara principal de la targeta hi apareix un breu text de presentació de la llengua i a l’anvers hi ha la correspondència al català d’un petit vocabulari de la llengua dels visitants, perquè coneguin algunes paraules i expressions bàsiques com bon diagràcies o bon profit.