torna

Detall de la notícia

NOVETAT 18/02/2021. CONVOCATÒRIA DE PROVES DE GENER DE 2021: publicació de l'assignació de centre i torn d'entrada de la segona crida per a les proves orals de llengua catalana de gener de 2021 dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2

Publicació de l’assignació de centre i torn d’entrada de la segona crida per a les proves orals de llengua catalana de gener de 2021 dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2


IMPORTANT! D’acord amb la Resolució de la directora general de Política Lingüística de 4 de febrer de 2021 de modificació de la Resolució de 9 d’octubre de 2020, la Direcció General de Política Lingüística convoca una segona crida de proves orals per als examinands que no es varen poder presentar a la primera, independentment del motiu d'incompareixença.

La Direcció General de Política Lingüística ha determinat dur a terme la segona crida de proves orals el dia 25 de febrer per a tots els nivells (A2, B1, B2, C1 i C2).

 

Consultau per llinatge a quin centre i a quin torn se us ha convocat:

— Assignació de centre i torn d’entrada del nivell A2
— Assignació de centre i torn d’entrada del nivell B1
— Assignació de centre i torn d’entrada del nivell B2
— Assignació de centre i torn d’entrada del nivell C1
— Assignació de centre i torn d’entrada del nivell C2

 

Ateses les mesures de prevenció del contagi per covid-19, respectau escrupolosament el torn d’entrada al centre assignat.

El protocol de mesures de prevenció del contagi per covid-19 en les proves de llengua catalana de gener de 2021 de la Direcció General de Política Lingüística. S’han de respectar totes les mesures que s’hi estableixen.

 

Centres on es duran a terme les proves (consultau més avall el document que conté el centre assignat i el torn d’entrada)

PALMA

IES Josep Maria Llompart

C. de Joan Capó, Pedagog, 2

 

INCA

IES Berenguer d’Anoia

Ctra. Palma-Alcúdia, s/n

 

MANACOR

IES Manacor

Camí de ses Tapereres, 32

 

MAÓ

IES Joan Ramis i Ramis

Av. de Vives Llull, 15

 

EIVISSA

IES Sa Colomina

C. de Vicent Serra Orvay, 40 (Eivissa)

 

FORMENTERA

IES Marc Ferrer

Av. del 8 d’Agost, 90 (Sant Francesc)