torna

Detall de la notícia

Imatge 4308324

L'EBAP convoca les proves d'accés al cos de gestió i cos superior que es van suspendre amb motiu de l'estat d'alarma

La Direcció General de Funció Pública i Administracions Públiques ha comunicat avui a la Mesa Sectorial de Serveis Generals (amb representació d’USO, STEI-Intersindical, CSIF, CCOO, UGT i SINTTA) les dates en què l'EBAP té previst convocar les proves d'accés als cossos de gestió i superior de la Comunitat Autònoma.

Es tracta de dues de les proves dels processos selectius de l’Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2018 que van ser ajornades amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma per la COVID-19.

Així, el primer examen per accedir al cos de gestió (previst inicialment per al 4 d’abril de 2020), al qual estan convocats 836 aspirants (817 persones a Mallorca, 10 a Menorca i 9 a Eivissa), tindrà lloc el diumenge 27 de setembre.

El tercer examen de les proves d'accés al cos superior, al qual estan convocats 32 aspirants (tots a Mallorca) s’ha previst que es dugui a terme el dissabte 17 d'octubre.

A més, s'ha recordat que la realització del primer exercici de l'examen al cos subaltern corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual, al qual estan convocats 28 aspirants (23 persones a Mallorca i 5 persones a Eivissa), es durà a terme el dimecres 9 de setembre.

Cal recordar que la Direcció General de Funció Pública i Administracions Públiques va acordar amb els representants sindicals a la Mesa Sectorial de Serveis Generals, amb la majoria dels vots a favor, establir un termini per a la celebració de les proves selectives de concurrència massiva i començar per les proves amb una afluència d’aspirants menor.

Les dates previstes per l'EBAP i anunciades als sindicats es podrien modificar en el cas que les recomanacions sanitàries així ho aconsellàssin, de la qual cosa s'informaria la Mesa Sectorial de Serveis Generals. Els aspirants a les proves disposen de tota la informació actualitzada al Portal de l'opositor de l'EBAP.