torna

Detall de la notícia

Imatge 4307172

Surt a licitació la reforma del Centre d'ensenyament de professors (CEP) de Palma per més de 490 mil euros

\Amb un termini d’execució de 4 mesos les obres preveuen la reforma de totes les cobertes de l'edifici del centre

 

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres de reforma del CEP Jaume Cañellas Mut de Palma. El projecte surt a licitació per més de 490 mil euros i un termini d’execució de 4 mesos. 

Aquesta obra és una de les actuacions previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 (PIE 2016-2023). Un projecte molt  necessari i que millorarà les infraestructures del centre.

Projecte de millora al Centre d’ensenyament de professors (CEP) Jaume Cañellas Mut de Palma

Amb un pressupost de 492.510 euros i un termini d’execució de 4 mesos, surten a licitació les obres de millora del centre d’ensenyament de professors Jaume Cañellas Mut de Palma. Una actuació molt necessària degut a l’actual estat de deteriorament de les cobertes inclinades i planes de l'edifici original del centre.

 L’obra compren la reparació de totes les cobertes que es realitzarà d’acord a la normativa vigent (DB-HS1 i DB-SE).

Una vegada publicat en la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 490 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a les Illes Balears, que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.