torna

Detall de la notícia

Imatge 4217747

El conseller Pons signa un protocol amb el batle de Santa Eugènia per a la construcció de 6 HPO

El conseller de Mobilitat i Habitatge i president de l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI), Marc Pons, ha signat un protocol de col·laboració amb el batle de Santa Eugènia, José Luís Urraca, que permetrà la construcció de 6 habitatges de protecció oficial al municipi. Aquest matí, s'ha acordat la signatura a través d'una reunió telemàtica on a més del batle i el conseller i ha participat la gerent de l'IBAVI Cristina Ballester i el Director General d'Habitatge Eduardo Robsy.


L'Ajuntament de Santa Eugènia cedirà a l'IBAVI una parcel·la de 541 metres quadrats situats al carrer de Ca ses Monges número 21, per tal que sigui l'IBAVI qui posi en marxa la construcció d'aquests nous habitatges. És la primera promoció d'habitatge públic al municipi i constarà de 6 HPO de 2 habitacions per habitatge.


Aquesta nova promoció se suma als 218 habitatges que tenim en construcció actualment. El conseller Pons ha destacat que: "la construcció de nous HPO és i seguirà sent una de les línies principals de feina aquesta legislatura per poder garantir l'accés a un habitatge als ciutadans de les Illes Balears".